* به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از خدمات وکالت غیر حضوری ، مشاوره تلفنی و گفتگوی آنلاین - تصویری ما استفاده نمایید.
تنظیم قرارداد در موسسه حقوقی ، قراردادها به دو دسته تقسیم می شوند :
. رسمی
. عادی
ماده ۱۲۸۷ قانون مدنی ، سند رسمی را چنین تعریف می کند : اسنادی که در اداره ثبت اسناد و املاک و یا دفاتر رسمی یا در نزد سایر مامورین رسمی در حدود صلاحیت آنها و برطبق مقررات قانونی تنظیم شده باشند رسمی است . ماده ۱۲۸۹ همان قانون می گوید غیر از اسناد مذکور در ماده ۱۲۸۷ سایر اسناد عادی است .
عقد وقرارداد دو واژه مترادف تلقی می گردند . معامله هم صورت دیگری از عقد و قرارداد با جنبه مالی و اقتصادی بیشتر است .
عقد در ماده ۱۸۳ قانون مدنی چنین تعریف شده است : عقد عبارتست از اینکه یک یا چند نفر در مقابل یک یا چند نفر تعهد برابری نمایند و مورد قبول آنها باشد . ماده ۱۰ قانون مدنی می گوید قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آن را منعقد نموده اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است .
ماده ۲۱۹ قانون مدنی بیان می دارد عقودی که بر طبق قانون واقع شده باشد بین متعاملین و قائم مقام آنها لازم الاتباع است .
ماده ۲۲۰ – عقود نه فقط متعاملین را به اجرای چیزی که در آن تصریح شده بلکه به کلیه نتایجی هم که به موجب عرف و عادت و یا قانون از عقد حاصل می شود ملزم می نماید.
منظور ازعنوان قرارداد نام و اسمی است که طرفین برای قرارداد خود انتخاب می کنند . معمولا در اغاز هر قرارداد و در صدر صفحه اول آن عباراتی نظیر قرارداد فروش – قرارداد بیع – قولنامه – مبایعه نامه – قرارداد رهن و اجاره -قرارداد کار- قرارداد مدیریت و… برمی خوریم . عنوان قرارداد از جهات مختلف اهمیت دارد .
. مسئله استفاده از اسامی عقود معین
. تاثیر عنوان قرارداد در نوع آن
. قراردادی که مشتمل بر عقود متعدده است
. ترجیح استفاده از عناوین کلی در قراردادها
فقدان قرارداد بین طرفین معامله یا تنظیم غیر تخصصی قرارداد ، موجب شده که ماه ها و سال ها وقت طرفین معامله ، در دادگستری با پرداخت هزینه های سنگین حق الوکاله و هزینه دادرسی ، تلف گردد ، از این رو در این مقاله ، مزایای تنظیم قرارداد در موسسه حقوقی مورد بررسی قرار گرفته شده است .
قرارداد در موسسه حقوقی
در رابطه با مزایای تنظیم قرارداد در موسسه حقوقی می توان عنوان نمود که چنین قراردادهایی دارای متن جامع و کاملی هستند ، زیرا مشاور حقوقی قرارداد به لحاظ رابطه کاری و شغلی خاص طرفین معامله و با تسلط به قوانین حاکم در قرارداد ، به تنظیم قراردادها اقدام می کند و نکات حقوقی تنظیم قراردادها را رعایت می کند ، به گونه ای که می توان حتی در متن مندرج در قرارداد تفاوت میان یک قرارداد عادی با قراردادی که در موسسه حقوقی با تسلط کامل تهیه شده است ، را مشاهده نمود .
موسسات حقوقی دارای تجربه کاری بالا و تخصص لازمه در تنظیم انواع قراردادها می باشند که در این راستا از صاحب نظران و کارشناسان تحصیل کرده در حوزه ی علم حقوق بهره می برند ، لذا با اطمینان کامل می توان تنظیم انواع قرارداد را به چنین موسساتی سپرد و از نتیجه ی قرارداد در جهت تحقق مفاد قرارداد ، مطمئن بود .