* به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از خدمات وکالت غیر حضوری ، مشاوره تلفنی و گفتگوی آنلاین - تصویری ما استفاده نمایید.
وکیل دعاوی مرتبط با ارث
از جمله مراحل دریافت ارث، اثبات وارثیت و تعیین سهم الارث هر یک از وراث است. پس از آن دادگاه می تواند بررسی های لازم را بر مبنای وصایای ارائه شده به دادگاه انجام داده و اقدام به صدور گواهی انحصار وراثت نماید. در صورت بروز مشکل در هر کدام از مراحل تعیین وراث و تعیین سهم الارث، وکیل دعاوی مرتبط با ارث می تواند با ارائه مدارک و ادله کافی، به این پروسه کمک نماید .
پیدا کردن وکیل دعاوی مرتبط با ارث، میتواند یکی از دغدغههای جدی برای هر شخصی به شمار رود.به ویژه در امور مهمی مانند ارث که پیچیدگیهای زیاد و قواعد مختلفی دارد.در این مساله ما به شما پیشنهاد میکنیم از وکلایی استفاده کنید که علاوه بر داشتن دانش تخصصی بتوانند؛به درستی به شما مشاوره دهند و پرونده شما را با داشتن سابقه خوب پیگیری نمایند.
دفتر وکالت محمد مهدی آتش پیکر با حضور وکیل دعاوی مرتبط با ارث در تهران آماده مشاوره در امور ارث به شما عزیزان و همچنین پیگیری پروندههای حقوقی شماست.برای اطلاع بیشتر و همچنین مشاوره در مورد تمامی موضوعات حقوقی، کیفری و خانواده میتوانید با دفتر وکالت محمد مهدی آتش پیکر تماس بگیرید.
آنچه که در موضوع وکیل دعاوی مرتبط با ارث میتواند مهم باشد موضوع شناسایی طبقه وراث است. بدین ترتیب که طبقه اول شامل پدر و مادر، زن و شوهر، فرزندان و اولاد فرزندان میشود و طبقه دوم شامل اجداد، برادر و خواهر و أولاد آنها میشود. طبقه سوم نیز عمو، عمه، دایی، خاله و همچنین فرزندان ایشان میشوند. اگر پدر یا مادر متوفی در قید حیات باشند تمامی ماترک به آنها میرسد و اگر هر دوی آنها زنده باشند به پدر دو سوم و به مادر یکسوم از ارث میرسد. اگر هیچ یک زنده نباشند، سهمالارث به فرزندان متوفی میرسد. اگر وی تنها یک فرزند داشته باشد: چه دختر و چه پسر همه ماترک به وی خواهد رسید و اگر تعدادی فرزند دختر یا پسر داشته باشد به صورت مساوری به آنها تعلق خواهد گرفت. اگر برخی دختر و برخی نیز پسر باشند به پسرها دو برابر بیشتر سهمالإرث خواهد رسید.در مورد زن وشوهر نیز اگر ازدواج آنها به صورت دائم باشد از یکدیگر ارث خواهند برد و در ازدواج وقت هیچ سهمی به یکدیگر نخواهد رسید.
به دلیل آنکه قوانین انحصار وراثت و همچنین مالیات بر ارث در مواردی بسیار پیچیده میشود بهتر است از وکیل دعاوی مرتبط با ارث در این خصوص استفاده کرد. این وکیل در حقیقت یک وکیل پایه یک دادگستری منطقه ۱ است که با گرفتن وکالت از اشخاصی که مشمول قوانین انحصار وراثت میشوند اقدام به ارائه مدارک و همینطور پیگیری موارد در قانون میشود.
اما برای دریافت خدمات وکیل دعاوی مرتبط با ارث ابتدا باید چه کار کنیم؟ در وهله اول شما بایستی برای تقسیم ارثیه متوفی گواهی انحصار وراثت تهیه نمایید که این دادخواست این گواهی را میبایست با کمک و مشاوره یک وکیل پایه یک دادگستری تنطیم کنید. برای این کار شما نیاز به شناخت وکیل دعاوی مرتبط با ارث با تجربه و کار بلد خواهید داشت. برای شناخت وکیل خود از قبل درباره تجربه وی پرسوجو کرده و قبل از اینکه وارد گو شوید، از مهارت وی اطمینان حاصل نمایید. یک موسسه حقوقی که در زمینههای مختلف وکلای با تجربهای داشته و بهترینها را در هر عرصه از انواع دعاوی حقوقی در اختیار داشته باشد، مسلماً بهترین پیشنهاد را برای وکیل دعاوی مرتبط با ارث نیز به شما ارائه خواهد داد.
نه فقط در موارد مربوط به تقسیم ارث بلکه در همه دعاوی حقوقی داشتن تجربه شرط اصلی و اساسی است. مخصوصاً در زمانهایی که وراث توافقی با هم نداشته و خیلی روی خوشی هم با هم ندارند، لزوم استفاده از خدمات وکیل دعاوی مرتبط با ارث حتی پر رنگتر از قبل نیز میشود.
از طرفی در صورت غیر قابل تقسیم بودن اموال مورث دادگاه در مقام رسیدگی به تقاضای تصمیم ترکه باید مبادرت به صدور حکم فروش اموال مشاع نماید نه دستور فروش آنها از طرفی دستور فروش ملک غیر قابل افراز با عنایت به ماده ۴ قانون افراز و ماده ۹ آیین نامه اجرایی ملک غیر قابل افراز قانون مذکوره نیاز به تقدیم دادخواست و پرداخت هزینه دادرسی و تعیین وقت رسیدگی و النهایه صدور حکم نیست.
تقسیم کردن ملک هایی که بین چند نفر به صورت مشترک و مشاع می باشد گاهی اوقات با توافق افراد انجام می شود و گاهی اوقات به صورت قانونی و به زور انجام می شود اگر هریک از شرکا برای گرفتن دستور فروش ملک مشاع اقدام کنند دادگاه دستور فروش ملک مشاع صادر می کنند و به دلیل اینکه حکم و یا قرار نمی باشد شما نمی توانید به دستور دادگاه اعتراض کنید و قطعی می باشد.
اگر مراتب حقوقی أخذ تصدیق انحصار وراثت توسط وکیل دعاوی مرتبط با ارث پیش برود، وکیل میتواند اموال متوفی را که ناشناخته می باشد معرفی و میزان سهم هر یک از وراث را از ماترک متوفی مشخص کند.
همچنین مدت زمان گرفتن گواهی انحصار وراثت کمتر خواهد شد و نیازی به حضور وراث در مراجع قضایی نخواهد بود. حتی وکیل میتواند بعد از مشخص شدن سهم افراد برای فروش سهم هر یک از وراث به شخص دیگر اقدام کند. وراث متوفی و اشخاص ذینفع یعنی هر شخصی كه منفعتی در اموال متوفی دارد،اشخاص صلاحیت دار برای ارائه دادخواست انحصار وراثت میباشند و میتوانند از شورای حل اختلاف تقاضای صدور گواهی انحصار وراثت نمایند.