تخصصا تجدیدنظرخواهی از آرا
برای تشریح اهمیت تجدیدنظرخواهی از آرا همین بس که به موجب احکام قطعی آرا لازم الاجرا میگردند. با توجه به رویه قضایی موجود ، اوضاع اجتماعی ، تورم پرونده ها مطول شدن رسیدگی ها و وظیفه ای اداری به نام آمار شدن پرونده ها در دادگستری انتظار زیادی از دقت عمل بالای محاکم بدوی نمی توان داشت و با توجه بر اینکه حکم دادگاه بدوی مجموعه ای از تحقیقات در خصوص ادله های طرفین بوده ،دادگاه تجدیدنظر وظیفه ممیزی یافته و با توجه بر تحقیقات قبلی به اصدار رای میپردازد.
فرضا در پرونده هایی که دادگاه بدوی در بخشی دور افتاده با تحقیق محلی به نتیجه ای رسیده باشد ، دادگاه تجدیدنظر آن استان تحقیقات صورت گرفته را عموما مناط اعتبار قلمداد مینماید اما این بدین معنا نیست که رای صادره در مخاطره نقض قرار ندارد. یا قضات دادگاه بدوی با توجه بر سوابق کمتر شغلی از تجربه کمتری برخوردارند و به همین سبب ممکن است آرا شان از باب شکلی یا استدلالی دارای ایراد واجد نقض باشد.
در این میان وکیل وظیفه ای خاص برای انجام امراعتراض به رای یا تجدیدنظرخواهی دارد که برخی از آن موارد را برای آشنایی بیشتر شما تیتر وار اشاره مینماییم
1: توجه بر اینکه رای صادره قابل اعتراض بوده یا خیر
2: از قلم نینداختن تجدیدنظرخواندگان
3: توجه ویژه به مواعد اعتراضی
4: اشاره دقیق به جهات تجدیدنظرخواهی
5: توجه به رفع نقص از اخطارهای قانونی محاکم
6: نگارش لایحه ای دقیق ، روان و متقن از باب لایحه دفاعی
7: تقاضای فسخ رای بدوی به دلالت استدلال معقول
8: رعایت احترام و نزاکت در لوایح نسبت به طرف دعوی و متصدیان رسیدگی
9: استفاده به جا از علایم نگارشی و حتی الامکان از استفاده علامت تعجب خودداری گردد
10: عدم درج موارد خلاف واقع که در صورت اثبات شانس برنده شدن را به حداقل ممکن میرساند
11: نتیجه گیری و خلاصه نویسی
در نهایت عطف به عرایض پیش گفته دفتر وکالت ما به علت رعایت تمامی اصول حرفه ای و به دلالت نقض بسیاری از احکام دادگاههای بدوی نتایج قابل قبولی درمقطع تجدیدنظر اخذ نموده که آمادگی قبولی پرونده شما را مشروط به محق بودن با در نظر گرفتن به فرصت کافی دارد.