Search
Close this search box.
خلع ید چیست؟ بهترین وکیل خلع ید گروه حقوقی پرشیا

خلع ید چیست؟

5/5 - (6 امتیاز)
آنچه در این مطلب می‌خوانید

خلع ید چیست؟  یکی دیگر از خدماتی که وکیل ملکی به موکلین خود ارائه می‌کند در خصوص پرونده های خلع ید متصرف و تخلیه ید مستاجر می‌باشد. از آنجایی که دعاوی خلع و رفع تصرف عدوانی شباهت های زیادی با یکدیگر دارند، گاها افراد برای طرح شکایت دچار اشتباه می‌شوند؛ در این مطلب با تفاوت های خلع ید با تخلیه ید و رفع تصرف عدوانی و ارکان دعوای خلع ید و نحوه ابطال سند رسمی ثبت شده توسط دادگاه آشنا خواهید شد.

در این شرایط قانون برای شخص مالک شرایطی را ایجاد کرده تا ایشان بتواند در مراجع قانونی جهت احقاق حق خود اقدام به اقامه دعاوی مهم ترین این دعاوی می‌توان به دعاوی تخلیه ید، تصرف عدوانی اشاره کرد. در ادامه این مطلب از گروه حقوقی پرشیا در دفتر وکالت شمال تهران به سوالات مهم در مورد خلع و تخلیه ید و تفاوت آنها پاسخ خواهیم داد.

 

جهت اخذ مشاوره از وکیل خلع ید در تهران، می‌توانید با گروه حقوقی پرشیا در تماس باشید: تلفن : 26852793-021   /   همراه : 09122714725 آتش پیکر

 

خلع ید چیست؟

خلع ید چیست ؟ سوالی که ممکن است ذهن شما را مشغول کرده باشد. درواقع یک دعوای حقوقی در حوزه اموال غیرمنقول ( زمین، باغ، خانه) می‌باشد. به زبان ساده تر دعوای خلع ید زمانی که شخصی به صورت غیرقانونی در اموال غیرمنقول فرد دیگری دست ببرد و تصرف نماید و صاحب اصلی مال تصمیم به خارج کردن مال خود از دست متصرف داشته باشد، مطرح می‌شود. در این دعوا امکان شکایت کیفری وجود ندارد.

 

ماده 308 قانون مدنی: «غصب استیلاء بر حق غیر است به نحو عدوان اثبات ید بر مال غیر بدون مجوز هم در حکم غصب است.». به طور کلی خود واژه خلع ید در قانون مدنی ذکر نشده است اما در این ماده خلع ید، تصرف غاصبانه معرفی شده.

 

به زبان دیگر هنگامی که شخصی بدون اجازه و رضایت مالک، ملک وی را با غلبه و عدوان تصرف کرده باشد مالک می‌تواند با اثبات مالکیت خود از طرق دادگاه اقدام به تقاضای خلع ید نماید. دادگاه نیز در صورت اثبات مالکیت حکم رفع تصرف را بر علیه متجاوز صادر می‌کند و مالک می‌تواند ملک خود را پس بگیرد. باید به این نکته توجه کرد که این دعوا از رفع تصرف عدوانی و تخلیه ید جدا بوده و هرکدام شرایط و ارکان خاص خود را دارند. بهتر است جهت انتخاب درست حتما با وکیل ملکی مشاوره کنید.

 

اگر نیاز به وکیل اخذ سند دارید، جهت اخذ مشاوره حقوقی دعاوی ملکی می‌توانید از طریق شماره 02126852793 با وکلای با تجربه گروه حقوقی پرشیا در تماس باشید.

 

تفاوت خلع ید با دستور تخلیه ید

 

مدارک مورد نیاز برای طرح دادخواست خلع ید

برای طرح دادخواست خلع ید متصرف باید یکسری مدارک، و مستندات را ابتدا به وکیل خلع ید و در مرحله بعد از طریق وکیل به دادگاه و مرجع قانونی مرتبط ارائه کنید. پیش از اخذ وکیل بهتر است به صورت آنلاین و یا تلفنی با وکیل ملکی در ارتباط باشید تا علاوه توضیحات کامل در خصوص روند دادگاه، تمامی مدارک و اعمالی که باید از طریق موکل انجام شود آگاه شوید تا در مراحل بعد مدارک و مستندات لازمی که در ادامه ذکر می‌شود را در اختیار وکیل قرارداده تا نماینده قانونی موکل،(وکیل) با استناد به این مدارک برای طرح دادخواست خلع ید متصرف اقدام کند.

یکسری از مداک اجباری هستند و در صورت نبود آن اقامه دعوی خلع ید میسر نمی‌باشد در مقابل چند مورد از مدارک نیز الزامی نیستند ولی وجود آن هاسرعت روند بررسی به پرونده را افزایش می‌دهد؛ علت اصلی این که این مدارک الزامی نیستند به دلیل ثابت نبودن شرایط در تمامی پرونده ها می‌‎باشد به عنوان مثال: بعضی از املاک خارج از شهر بوده و امکان جمع آوری استشاد و تحقیقات محلی وجود ندارد و دادگاه متناسب با وضعیت ملک در خصوص اثبات بعضی از موارد حکم صادر می‌کند.

این مدارک عبارت اند از:

  1. گواهی و سند راستین ملک (وجود سند الزامی)
  2. ارائه کارت ملی و کارت بانکی برای احراز هویت و پرداخت هزینه های دادرسی دادگاه (وجود هردو الزامی)
  3. اراده شاهد و افراد مطلع از شرایط ملک به منظور ارائه توضیحات به دادگاه (الزامی در صورت وجود شاهدین)
  4. درخواست جلب نظر کاشناس(در ادامه به توضیح آن می‌پردازیم)
  5. شماره پرونده سند که به استناد آن ماهیت و مصدق سند تایید شود.
  6. تحقیقات به صورت محلی
  7. معاینه وضعیت به صورت محلی(در ادامه به توضیح آن می‌پردازیم )

 

درخواست جلب نظر کارشناس

در موارد فوق با مدارک و مستندات مورد نیاز برای اقامه ی دعوای خلع ید آشنا شدید در توضیح دو مورد درخواست جلب نظر کارشناس و معاینه محلی به این موارد اشاره کرد که در بعضی از شرایط میزان تخمین ارزش یک دارایی و یا میزان بدهی که فرد مقابل در قرارداد و یا به صورت شفاهی عهد بسته است توسط خود فرد قابل اندازه گیری نیست.

به عنوان مثال: در بحث نفقه زن گاها میزان دقیق بدهی مرد ثابت و یا قابل اندازه گیری توسط زوجه نبوده است که در این شرایط طی درخواستی تحت عنوان درخواست جلب نظر کارشناس، برای اندازه گیری دقیق میزان بدهی و یا ارزش گذاری برای آن دارایی، از کارشناسانی که مورد تایید دادگاه بوده طلب نظارت و ارزش گذاری می‌کنند؛ تا با گزارشی که به صورت رسمی از وضعیت دارایی برای دادگاه ارسال می‌کند ادامه مراحل دادگاه سریع و دقیق تر ادامه پیدا کند.

برای آشنایی با مراحل دقیق اجرایی توسط دادگاه می‌توانید با وکیل خلع ید در صفحه ارتباط با ما و یا در صفحه وکیل آنلاین در ارتباط باشید.

معاینه محلی

معاینه محلی در بعضی از شرایط که وضعیت به صورت کاملا شفاف نبوده و یا از طریق درخواست هریک از طرفین که به صورت رسمی طی دادخواست معاینه محلی، از فرد دادرس(قاضی و داور) تقاضای معاینه وضعیت پرونده به صورت حضوری می‌کند و یا خود دادرس بدون درخواست طرفین اقدام به معاینه وضعیت می‌کند تا با بررسی کردن شرایط به صورت حضوری، عادلانه ترین حکم را صادر کند.

 

لازم به ذکر است که عدم حضور طرفین در محل معاینه محلی مانع انجام این کار نمی‌شود!

 

ارکان دعوای خلع ید

وجود ارکان دعوا به صورت قانونی در زمان طرح دعوای حقوقی در دادگاه لازم است تا دادگاه بر اساس شرایط قانونی و درخواست خواهان رای صادر کند. به همین سبب جهت اقامه این دعوا نیز باید ارکان قانونی آن وجود داشته باشد، سپس دادگاه اقدام به صدور رای به دستور تخلیه نماید. به زبان ساده تر می‌توان گفت برای اینکه دعوایی، دعوای خلع ید به حساب بیاید، باید شرایط خاصی داشته باشد. به آن شرایط ارکان دعوی خلع ید گفته می‌شود که در ادامه به توضیح آنها می‌پردازیم:

1.مالکیت داشتن خواهان

شخصی که تصمیم به اقامه دعوی خلع ید دارد باید مالک مال باشد و توان اثبات این مالکیت با سند رسمی مالکیت و قانونی در دادگاه داشته باشد. در شرایطی که مالک مال غیرمنقول دارای سند عادی است و یا فاقد سند می‌باشد ابتدا باید اقدام به اقامه دعوی مالکیت در جهت اخذ حکم مالکیت از طرف دادگاه کند و سپس با اثبات مالکیت خود بر ملک مورد نظر بر اساس این حکم، جهت اقامه دعوا اقدام کند.

 

2.غیر منقول بودن مال

دعوای خلع ید تنها هنگامی که شخصی اقدام به تصرف غیرقانونی مال غیرمنقول شخص دیگری می‌کند مطرح می‌شود و مالک می‌تواند با توجه به شرایط، اقدام به اقامه این دعوا کند و رفع تصرف را پیگیر شود.

 

3.تصرف عدوانی

باید تصرف انجام شده با قهر و غلبه و به صورت عدوانی باشد و مالک رضایت نداشته باشد.

 

4.استیلا بر مال توسط مدعی علیه

جهت اقامه دعوا خلع ید نیاز است فرد متصرف به مال استیلا پیدا کرده باشد یا به زبان ساده بر مال تسلط پیدا کرده باشد.

 

خلع ید و اثبات مالکیت

در موارد فوق با ارکان دعاوی خلع ید آشنا شدید ولی مهم ترین بحث در اقامه ادعای خلع ید توسط وکیل خلع ید، اثبات مالکیت ملک به دادگاه می‌باشد؛ تمامی مراحل از ابتدا تا صدور رای دادگاه منوط بر اثبات مالکیت فرد می‌باشد و مسیر دادگاه به جهت احقاق حق مالک می‌باشد؛ آسان ترین راه حل برای اثبات مالکیت یک ملک ارائه سند رسمی به دادگاه می‌باشد؛ اسناد به دو صورت معمولی و سند رسمی وجود دارند که معتبر ترین سند از نظر قانون سند رسمی ملک می‌باشد.

مراحل اثبات مالکیت:

  1. ارائه سند(سند کتبی تایید شده توسط دفاتر اسناد رسمی)
  2. معرفی شاهد(معرفی افرادی که تمامی حقیقت را به صورت عینه بیان کنند)
  3. آمار یده (تصرف در مال یعنی همانند مالک اصلی با ملک بر خورد کند)

برای آشنا شدن دقیق تر با توضیحات و نکات اثبات مالکیت ملک می‌توانید به صفحه اثبات مالکیت از زبان وکیل ملکی مراجعه کنید و یا سوالات خود را به صورت تلفنی و یا آنلاین از طریق بخش کامنت های این صفحه و یا شماره تلفن های تلفن : 26852793-021   /   همراه : 09122714725 آتش پیکر در ارتباط باشید.

 

توضیح خلع ید مشاعی از زبان وکیل خلع ید

در ابتدا پیش از اینکه به سوال خلع ید مشاعی چیست؟ بپردازیم باید بدانیم که به چه ملکی ملک مشاع گفته می‌شود. مطابق قانون هنگامی که ملکی بین دو نفر یا بیشتر مشترک باشد به آن ملک، ملک مشاع گفته می‌شود. در واقع در ملک مشاع تمامی افراد مالک (شرکا) در بخشی از آن ملک سهم دارند. با توجه به این توضیحات هیچ کدام از اشخاص نمی‌تواند ادعای مالکیت قسمت خاصی از ملک را داشته باشد.

گاهی یکی از شرکا در ملک مشاع اقدام به اشغال ملک می‌کند، در این میان دیگر شرکا می‌توانند اقدام به طرح دعوای خلع ید کنند. هنگامی که دیگر افراد غیر شریک نیز اقدام به تصرف ملک می‌کنند، هر یک از شرکا می‌توانند در جهت برطرف کردن مشکل اقدام به طرح دعوی خلع متصرف کنند.

با توجه به توضیحات بالا هیچ یک از شرکا حق ادعای مالکیت بر بخش مشخصی از ملک مشاع را ندارند، اما در صورتی که یکی از شرکا اقدام به اشغال بخش خاصی از ملک کند، سایر افراد شریک می‌توانند نسبت به طرح دعوی اقدام کنند. به دلیل پیچیدگی خاص دعاوی خلع ید، همواره توصیه می‌شود پیش از هر اقدامی از یک وکیل خلع ید جهت اخذ مشاوره کمک بگیرید.

 

جهت اخذ مشاوره طرح دعوی و دریافت راه حل مناسب از وکیل خلع ید در نیاوران، می‌توانید با گروه حقوقی پرشیا در تماس باشید: تلفن : 26852793-021   /   همراه : 09122714725 آتش پیکر

 

طرح دعوای خلع ید علیه مستاجر

افراد مالک می‌توانند ملک خود را در ازای مبلغی برای یک مدت مشخص به افراد دیگر اجاره دهند. اما گاهی اوقات پیش می‌آید که فرد مستاجر بعد از اتمام مدت زمان ذکر شده در قرارداد از تحویل ملک به شخص مالک خودداری می‌کند و در واقع در زمان مشخص شده ملک را تخلیه نمی‌کند.

در این هنگام مالک باید جهت دستیابی به حق خود اقدام به طرح دعوای تخلیه ید کند. در این نوع از دعاوی به دلیل وجود قرارداد نباید اقدام به طرح دعوای دستور تخلیه علیه مستاجر کرد. همانطور که پیش تر توضیح دادیم، هنگامی که قراردادی مابین مالک و شخص متصرف وجود داشته باشد نباید اقدام به طرح دعوای خلع ید علیه متصرف کرد. در ادامه با تفاوت خلع ید و تخلیه ید آشنا خواهید شد.

 

تفاوت خلع ید و تخلیه ید - گروه حقوقی پرشیا

تفاوت دعوای خلع ید و تخلیه ید

زمانی که شخصی جهت اقامه دعوا بر علیه متصرف اقدام می‌کند، بر اساس شرایط مختلف باید دعوای مرتبط با همان موضوع را پیگیری کند. تفاوت دعوای خلع ید و تخلیه ید را می‌توان وجود یا عدم وجود قرارداد مابین طرفین (فرد شاکی و متصرف) بیان کرد. هنگامی که فردی به صورت غیرقانونی اقدام به تصرف ملک فرد دیگری کرده باشد و مالک تصمیم به پس گیری ملک خود از غاصب داشته باشد، باید از طریق طرح اقامه دعوای خلع ید پیگیر اخراج فرد غاصب شود.

اما زمانی که بین مالک و متصرف قراردادی مانند قرارداد اجاره و… وجود داشته باشد که در آن قرارداد جهت تخلیه ملک زمان خاصی ذکر شده باشد اما شخص متصرف از تحویل ملک خودداری کند، مالک باید از طریق دعوای تخلیه ید اقدام به اخراج فرد متصرف از ملک کند. این نکته برای زمانی که مالک به شخص دیگری برای استفاده از ملک خود اجازه داده باشد و بعد تصمیم به پس گیری ملک را داشته باشد نیز صدق می‌کند و مالک باید از طریق طرح دعوای تخلیه ید اقدام کند. همانطور که در ابتدای متن گفتیم این دعوی فقط برای اموال غیرمنقول مطرح می‌شود اما این نکته برای دعوای تخلیه ید به این شکل نیست و این دعوا هم برای اموال غیرمنقول و هم برای اموال منقول مطرح می‌شود.

 

جهت اخذ مشاوره از بهترین وکیل خلع ید در شمال تهران، می‌توانید با گروه حقوقی پرشیا در تماس باشید: تلفن : 26852793-021   /   همراه : 09122714725 آتش پیکر

 

تفاوت دعوای خلع ید با دعوای تصرف عدوانی

در مطلب تصرف عدوانی چیست؟ کامل به توضیح دعوای رفع تصرف عدوانی و ارکان و شرایط آن پرداخته‌ایم که پیشنهاد میکنیم حتما آن را مطالعه بفرمائید. تفاوت خلع ید با تصرف عدوانی در اثبات مالکیت فرد شاکی می‌باشد، به طوری که در دعوای خلع خواهان باید حتما با سند رسمی مالکیت خود را نسبت به ملک مورد ادعا ثابت کند اما در دعوای تصرف عدوانی نیازی به مالکیت خواهان نیست و فقط خواهان جهت این امر باید اثبات کند که سابقه تصرف وی از فرد متصرف زودتر بوده.

برخی از تفاوت های دعوای خلع ید با دعوای تصرف عدوانی از زبان وکیل خلع ید در تهران:

1.در دعوای خلع ید تشریفات دادرسی مورد نیاز است. اما الزام به تشریفات دادرسی در دعاوی تصرف عدونی وجود ندارد و این امر خارج از نوبت صورت میگیرد.

2.در دعوای تصرف عدوانی نیازی به اثبات مالکیت خواهان نمی‌باشد، اما در خلع ید فقط مالک یا نماینده حقوقی او می‌تواند اقدام به طرح دعوا کند.

3.جهت طرح دعوای خلع ید به صورت حقوقی اقدام می‌شود اما طرح دعوای تصرف عدوانی هم به صورت حقوقی و هم به صورت کیفری صورت می‌گیرد.

4.در طرح دعوای تصرف عدوانی هزینه دادرسی با توجه به دعوا غیر مالی می‌باشد. اما هزینه دادرسی دعوای خلع ید مالی است و مبنای آن ارزش ملک با توجه به منطقه آن است.

5.در دعوی خلع ید رای باید قطعی شود اما در دعوای تصرف عدوانی حکم تصرف بلافاصله می‌تواند اجرا شود و نیازی به قطعی بودن نیست.

 

برای آشنا شدن با شرایط ابطال سند در دادگاه خلع ید می‌توانید به صفحه ابطال سند از طریق گروه حقوقی پرشیا مراجعه کنید.

 

رسیدگی به دعوای خلع ید در دادگاه

همانطور که قبل تر توضیح داده شد، دعوای خلع ید یک دعوای حقوقی می‌باشد و در صلاحیت دادگاه است. این دعوی به دلیل مربوط بودن به اموال غیرمنقول در صاحیت شورای حل اختلاف نمی‌باشد. به طور کلی شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی تا 20 میلیون تومان را دارد اما با این حال حتی اگر قیمت منطقه ای ملک، کمتر از 20 میلیون تومان باشد، باز هم این امر در صلاحیت دادگاه است نه شورای حل اختلاف. در مورد دادگاه صالح جهت رسیدگی به این دعاوی هم باید به دادگاه محل مال غیرمنقول مراجعه شود.

 

اجرای حکم خلع ید از زبان وکیل خلع ید

در مورد اجرای حکم مربوط به این دعوی باید گفت اجرای این امر مانند سایر احکام مدنی می‌باشد. در واقع هنگامی که حکم قطعی و قابل اجرا در دعوی صادر شد و به خواهان ابلاغ گردید، وی باید در بخش اجرای احکام مدنی اجرای حکم را درخواست کرده و جهت صدور اجراییه پیگیر شود. پس از انجام مراحل مورد نیاز مأمور اجرا عملیات اجرایی را انجام می‌دهد.

 

برای آشنایی با نکات مهم در خصوص ملک سرقفلی و قوانین وضع شده در خصوص حق کسب و پیشینه و تجارت می‌توانید به مطلب سرقفلی چیست؟ مراجعه کنید.

 

بهترین وکیل خلع ید در تهران

انتخاب بهترین وکیل خلع ید

در هنگام وجود مشکلات ملکی مانند: دعوای رفع تصرف عدوانی، دعوای خلع ید، دعوای تخلیه ید و… باید هر قدم اجرایی با توجه به نکات مهم قانونی صورت گیرد در غیر این صورت می‌تواند به ایجاد ضرر در پرونده از نظر مالی و زمانی شود. اگر یک پرونده توسط یک فرد عادی که آشنایی کاملی به قوانین ندارد پیگیری شود احتمال پیروزی در آن نیز به حداقال ترین حالت می‌رسد، در همین راستا افراد ترجیح می‌دهند از وکلا در دعاوی مختلف مانند وکیل ملکی و … استفاده کنند، اما آیا تمام وکلا نیز می‌توانند به بهترین شکل ممکن مشکل را حل و فصل کنند؟

جهت انتخاب بهترین وکیل خلع ید و یا همان وکیل دعوای خلع ید باید به نکاتی توجه شود.تمامی وکلا می‌توانند در دعاوی مختلف اقدام به وکالت کنند اما در این بین وکیل هایی که در حوزه های مختلف به صورت تخصصی فعالیت میکنند گزینه مناسبی هستند. به عنوان مثال وکلایی که در حوزه املاک به طور تخصصی فعالیت دارند و از قبول پرونده های دیگر تا حد امکان خودداری می‌کنند، وکیل ملکی نام دارند که به دلیل تمرکز در حوزه املاک در اکثر اوقات نکات مهم را بیشتر تجربه کرده‌اند.

 

تماس با وکیل خلع ید در تهران

در صورت نیاز به وکیل خلع ید در تهران و یا وکیل خلع ید در شمال تهران مانند نیاوران و تجریش می‌توانید با گروه حقوقی پرشیا در تماس باشید. گروه حقوقی پرشیا همواره آماده ارائه مشاوره حقوقی به شما عزیزان به صورت حضوری و غیر حضوری(تلفنی و جلسات آنلاین) می‌باشد. جهت ارتباط با وکیل خلع ید می‌توانید با شماره تماس های [تلفن : 26852793-021   /   همراه : 09122714725 آتش پیکر] در تماس باشید.

 

سوالات متداول

1.خلع ید می‌تواند از طریق شکایت کیفری پیگیری شود؟

خیر، به دلیل اینکه خلع ید یک اقدام کیفری نمی‌باشد.

 

2.دادخواست خلع ید بدون سند رسمی امکان پذیر است؟

خیر، جهت طرح دعی خلع ید نیاز به اثبات مالکیت خواهان می‌باشد. مطابق قانون مالک شخصی است که سند مالکیت به نام او باشد.

 

3.دادگاه مناسب جهت رسیدگی به دعوای خلع ید کدام است؟

هنگامی که برای مال غیرمنقول اقدام به طرح دعوا کنید در دادگاه حقوقی محل وجود ملک به آن رسیدگی می‌شود.

 

4.آیا اثبات مالکیت طی دادخواست و دادگاه دیگری انجام می‌شود؟

اگر موارد ذکر شده به جهت اثبات مالکیت فراهم باشد(سند رسمی ملک، حکم تایید دفتر اسناد و یا کارشناس دادگاه) اثبات مالکیت با خلع ید در دادگاه خلع ید انجام و ثابت می‌شود

 

5.آیا تخلیه مستاجر در زمان شیوع ویروس کرونا با توجه به قوانین وضع شده امکان پذیر است؟

اگر متناسب با قوانین ذکر شده، مستاجر به تمامی موارد ذکر شده در قرارداد عمل نکرده و یا مالک دلایلی که مورد قبول دادگاه باشد(قصد زندگی کردن، تخریب و بازسازی، فروش و…) را داشته باشد؛ و مستاجر ملک را ترک نکند، دادگاه در اجرای دادخواست مالک مبنی بر درخواست تخلیه، با بررسی شرایط حکم تخلیه را صادر می‌کند.

 

6.آیا خلع ید زمین کشاورزی امکان پذیر است؟

اگر متناسب با قراردادی که مابین مالک و مستاجر زمین وضع شده تمامی حقوق طرفین در کنار سود و ضرر تعیین شود، در خواست حکم تخلیه به مستاجر و یا اقامه دادخواست تخلیه ید ازطریق دادگاه امکان پذیر می‌باشد.

 

7.آیا در دادگاه خلع ید ابطال سند نیز انجام می‌شود؟

اگر در دادگاه ثابت شود فردی که برای ملک شما سند رسمی ثبت کرده باشد متصرف است، دادگاه طی نامه ای به دفاتر ثبتی ابلاغ می‌کند که سند رسمی متصرف باطل شود و مالک اصلی با نامه ای که از دادگاه دریافت می‌کند اقدام به ثبت مجدد سند می‌کند

 

8.اگر مدارک مالکیت کامل نباشد و یا به صورت مکتوب نباشد دادگاه چگونه پرونده را بررسی می‌کند؟

پیش از اقدام به طرح شکایت برای اخذ دستور تخلیه حتما باید پرونده را از طریق وکیل خلع ید بررسی کنید که آیا با مدارکی وجود دارد امکان طرح شکایت وجود دارد یا نه چرا که اگر مدارک کامل نباشد و احتمال شکست در دادگاه زیاد باشد فرد مقابل می‌تواند ادعای اعاده ی حیثیت کند.

 

11 پاسخ

    1. با سلام بله اگر سند رسمی مالک وجود داشته باشد طرح دادخواست در موضوع تخلیه طرف مقابل خواهد بود
      با توجه به مطالب ذکر شده خلع ید برای املاکی می‌باشد که مالک اصلی سند نداشته و فرد دیگری بنا بر دلایل ذکر شده سند ملک را به نام خود ثبت کرده باشد

  1. سلام اگر مستاجر اجاره رو کامل پرداخت کنه ولی ملک رو تخلیه نکنه مالک باید چطوری مستاجر رو خارج کنه از ملک؟
    چون تو زمان کرونا گفتن مستاجر هارو نمیتونن بیرون کنن اگه مستاجر ها اجاره هاشون رو پرداخت کنن

  2. سلام
    یک نفر زمان خیلی زیاده که تو ملک پدری ما مغازه داره و انقدری تو این ملک بوده که برای خودش سند رسمی صادر کرده و این قضیه رو ما بعد از فوت پدر متوجه شدیم که این مغاز هم بخشی از قسمت های زمین ما بوده
    الان تو سند ما متراژ ثبت شده و اگه کارشناس بیاد متوجه این امر میشه
    ما چه از چه طریقی باید اقدام به خروج متصرف کنیم؟

    1. سلام خدمت شما
      اگر مدارک به جهت اثبات مالکیت شما کامل باشد می‌توانید از طریق وکیل ملکی اقدام به طرح شکایت و ارائه مدارک به دادگاه کنید
      در صورت تایید ادعای شما، دادگاه ضمن ابطال سند رسمی متصرف طی یک نامه به شما اجازه اقدام به ثبت مالکیت در دفاتر ثبت اسناد می‌کند

    1. برای دریافت مشاوره در خصوص هریک از حوزه های وکالت می‌توانید از طریق شماره تماس هایی که در صفحات سایت قرارداده شده اند با وکلای ما در ارتباط باشید.
      در صورتی که نیاز مند دریافت پاسخ سوالات خود به صورت غیر حضوری و آنلاین می‌باشید؛ می‌توانید از طریق صفحه مشاوره حقوقی آنلاین با وکیل پایه یک دادگستری در ارتباط باشید.

  3. ممنون از تماسی که با بنده داشتین تونستم با روش هایی که فرمودین تا حدودی سو تفاهم رو برطرف کنم

    1. سلام
      برای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین و یا تلفنی می‌توانید از طریق صفحه مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای ما در ارتباط باشید
      برای هماهنگی به جهت برگزاری جلسه حضوری می‌توانید با شماره تلفن هایی که در پایین صفحه و بخش تماس با ما قرارگرفته شده است تماس حاصل فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

09121406834

10دقیقه مشاوره حقوقی رایگان!