Search
Close this search box.
گروه حقوقی پرشیا

وکیل حقوقی

امتیاز دهید post
آنچه در این مطلب می‌خوانید

وکیل حقوقی کیست؟ وکیل کیفری با وکیل حقوقی چه تفاوت هایی دارند؟ در این مطلب در راستای توضیحات خدمات حقوقی و ویژگی های وکیل پایه یک دادگستری، تفاوت هایی جرایم کیفری با جرایم حقوقی، به صورت کامل توضیح داده شده است تا افراد در زمان بروز مشکلات خود و یا پیش از رخداد آن موضع پرونده خود را از زبان قانون بدانند!

اهمیت این موضوع براین است که بعضی از جرایم در دادگاه کیفری و بعضی دیگر در دادگاه حقوقی به آن پرداخته می‌شود؛ لذا شناخت کامل جرایم باعث اتخاذ تصمیمات درست در صورت نحوه و زمان رسیدگی به پرونده انتخاب بهترین وکیل حقوقی در شمال تهران و یا در صورت کیفری بودن پرونده انتخاب بهترین وکلای جرایم کیفری باشد.

در این مطلب از گروه حقوقی پرشیا در دفتر وکالت شمال تهران با تمامی مواضع و جزئیات جرایم و قوانین حقوقی حوزه وکالت به صورت کامل آشنا می‌شوید و در صورت نیاز برای پرسش سوالات خود و یا اخذ خدمات حقوقی می‌توانید با وکلای ما به صورت آنلاین و یا حضوری در ارتباط باشید.

 

با ما همراه باشید

 

وکیل حقوقی کیست

وکیل حقوقی کیست؟

وکیل حقوقی کسی است که در مشکلات حقوقی، فعالیت و تمرکز بیشتری دارد. کسانی که برای اخد مجوز وکالت، در رشته حقوق تحصیل می‌کنند با تمامی ارکان و جزئیات مشکلات، و قوانین وضع شده در رابطه هریک از آن ها آشنا می‌شوند و با تمامی حوزه های وکالت آگاه می‌شوند. وکالت به بخش های زیادی تقسیم می‌شود؛ کسی که در مشکلات حقوقی تجربه و تمرکز بیشتری داشته باشد با نام وکیل حقوقی شناخته می‌شود.

پرونده های حقوقی، پرونده هایی هستند که در آن تعهدات و قرارداد هایی مابین طرفین منعقد شود؛ به عنوان مثال: در بحث امور خانوادگی این تعهدات می‌توانند پرونده های طلاق، مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و این چنین تعهداتی که مابین زوجین منعقد می‌شوند و بحث ارث و میراث، وصیت نامه و مطالبه طلب باشند. پرونده هایی مانند: کلاهبرداری توسط وکیل کیفری تحت عنوان وکیل کلاهبرداری، اقدام به رسیدگی می‌شود.

وکیل حقوقی می‌تواند تحت عنوان نماینده یکی از طرفین به عنوان مدافع باشد برای شروع روند دادگاه و یا برای ابطال رای داور اقدام به طرح دادخواست کند و یا اینکه وکیل، نماینده دوطرف برای داوری و برقراری عدالت مابین طرفین باشد. برای آشنا شدن با نحوه داوری وکیل حقوقی و نکات مهم آن می‌توانید به صفحه ابطال رای داور که توسط بهترین وکیل در جرایم حقوقی انجام می‌شود، مراجعه کنید.

پرونده های حقوقی در امور ملکی، می‌توانند قرارداد و تعهداتی مانند: تنظیم سند، ابطال مبایعه نامه، فک رهن و… باشند.

با اینکه امور ملکی در حوزه حقوقی وکالت می‌باشد ولی طرح دادخواست در خصوص امور ملکی از وکیل نماینده، تحت عنوان وکیل ملکی می‌باشد. برای آشنا شدن با امور ملکی، نکات مهم و مشکلات ملکی می‌توانید به صفحه وکیل ملکی مراجعه کنید.

از دیگر جرایم در حوزه حقوقی وکلالت، مسائل مالی و بانکی می‌باشد؛ تا جایی که مشکل در خصوص بانک و مراجع بانکی به طوری به موضوع تنظیم قرارداد، ایفای تعهد باشد در حوزه حقوقی ‌می‌باشد؛ ولی اگر این جرایم توسط افراد، به طوری که ضرر و زیان به صورت و غیر مستقیم به افراد و یا دارایی های‌ آن ها شود، مانند: جرایم اقتصادی(اختلاس، پولشویی و…) جزو جرایم کیفری و توسط وکیل در جرایم اقتصادی در دادگاه کیفری انجام می‌شود.

امور خانواده نیز که به آن اشاره شد، جزو مشکلات حقوقی می‌باشند؛ دلیل این امر این است که در مسائل خانوادگی مسئله اصلی ایفای تعهد و انجام قرارداد های توافق شده می‌باشد و اگر جرمی هم وجود داشته باشد به صورت فیزیکی و کیفری نبوده است؛ امور خانوادگی با توجه به نوع مشکل توسط وکیل متخصص پیگیری می‌شود؛ به عنوان مثال: بحث طلاق توافقی توسط وکیل طلاق توافقی، و بحث ارث میراث توسط وکیل ارث و یا وکیل داوری انجام می‌شود.

 

تفاوت جرایم حقوقی و جرایم کیفری

شاید این سوال بوجود بیاید که جرایم حقوقی و جرایم کیفری چه تفاوت هایی با هم دارند؟ در جواب باید گفت جرایم کیفری جرایمی هستند که به افراد و دارایی آن ها آسیب های شخصی و فیزیکی وارد می‌شود. برای مثال جرایم مانند: دزدی، جعل، کلاهبرداری، خیانت در امانت و دعاوی فیزیکی مابین طرفین و… این چنین جرایم باشد؛ در این جرم ها نتیجه اعمال مجرم به فرد متضرر به طور مستقیم آسیب وارد کنند. و قانون در این جرایم برای فرد مجرم حکم های مانند: حبس، شلاق، قصاص و این چنین حکم های فیزیکی صادر می‌کند.

جرایم حقوقی جرایمی هستند که به صورت مستقیم و فیزیکی، فرد متضرر نمی‌شود. این جرایم در تعهدات و قرارداد های مابین دوطرف انجام می‌شود و فرد مجرم به صورت غیر مستقیم به طرف دیگر قرارداد آسیب می‌زند.برای مثال: فرد در قرارداد تقلب می‌کند و یا به وظایفی که عهد بسته عمل نمی‌کند.

در این جرایم چون در خصوص تعهدات و قرارداد ها می‌باشد به علت متفاوت بودن شرایط قرارداد ها، قوانین دقیق برای مجازات وضع نشده و قاضی با علم خود و تعهدات درون قرارداد و شرایطی که مابین طرفین وجود دارد اقدام به صدور حکم می‌کند و در اکثر اوقات فرد مجرم، به انجام تعهداتی که در قرارداد عهد کرده محکوم می‌شود و اگر قاضی صلاح ببیند با توجه به شرایط ممکن است مجرم را به حبس محکوم کند. و در اگر تعهدات فرد مجرم به درستی انجام شود حبس وی ادامه‌دار نخواهد بود.

 

جهت دریافت مشاوره حقوقی از بهترین وکیل حقوقی در تهران، می‌توانید با گروه حقوقی پرشیا در تماس باشید: 

 تلفن : 26852793-021   /   همراه : 09121406834 آتش پیکر

 

انواع حقوق در قانون

قانون، حقوق را به دو دسته عمومی و خصوصی تقسیم می‌کند. با این تقسیم بندی حدود و جزئیات آن را دسته بندی می‌کند و به هرکدام با یک دید متفاوت نگاه می‌کند. این باعث می‌شود قوانین و مجازات های هریک به صورت متفاوت وضع شود و هدف از مجازات آن متفاوت باشد. در ادامه با توضیح حقوق عمومی و خصوصی و دلایل متفاوت بودن مجازات آن ها با نمونه مثال آشنا می‌شوید.

حقوق عمومی

حقوق عمومی، به حق و حقوق هایی گفته می‌شود که مردم از اداره های دولتی و کشوری و یا موسسات عمومی دارند. حتی نحوه اجرای این تعهدات نیز جزو حق و حقوق مردم می‌باشد.

برای مثال: حق و حقوقی که مردم از سازمان هایی مانند: شهرداری، پلیس ناجا و راهور، سازمان ثبت اسناد، سازمان ثبت احوال و این چنین سازمان های دولتی و عمومی دارند. و این حق و حقوق انتظاری مردم می‌تواند از مالیات هایی که پرداخت می‌کنند(تا در مقابل امکانات دریافت کنند) و یا وظایف قانونی این سازمان ها برای ارائه خدمات به مردم باشد بوجود آمده باشد.

 

حقوق خصوصی

حقوق خصوصی برخلاف حقوق عمومی به صورت جزئی تر در جامعه وجود دارد و مربوط به اشخاص می‌شود. برای این حقوق قوانین متفاوت و جزئی تری وضع شده اند؛ و معمولا اکثر دعاوی حقوقی که توسط وکیل حقوقی انجام می‌شود در این دسته قرار دارند که در قانون حقوق خصوصی در دو دسته تعریف می‌شوند:

1- قوانینی که میان تمام افراد حقیقی درون جامعه وجود دارد و این حقوق شامل تمامی افراد جامعه می‌شود. قانون، اجرای این تعهدات را در حقوق خصوصی بررسی می‌کند.

به عنوان مثال: یک فرد در جامعه که به عنوان شخص حقیقی شناخته می‌شود یکسری حق و حقوق مانند: حق دادخواست و دادخواهی، حق اشتغال، حق اعتراض و این چنین حقوق که برای همه یکسان است و این حقوق تحت عنوان حقوق خصوصی از نظر قانون مورد بررسی قرار می‌گیرند.

2-شرکت های حقوقی مانند: شرکت هایی که فعالیت های تجاری، اقتصادی، تولیدی و یا حتی غیر تجاری وجود دارند؛ که به اصطلاح به آن ها شخصیت های حقوقی می‌گویند.(شرکت هایی مانند: فولاد، پتروشیمی، نساجی و…) از مصداق های حقوق خصوصی اند. که البته اختیارات آنها و نحوه عمل به تعهداتشان در قانون در بخش حقوق خصوصی به صورت کامل شرح داده شده است.

 

حقوق بین الملل چیست

حقوق بین الملل چیست؟

همانطور که از نام آن مشخص است این حقوق به صورت بین المللی در خصوص روابط میان کشور ها و دولت ها با یکدیگر و همه کشور ها‌ با سازمان جهانی می‌باشد. البته این قوانین روابط میان اشخاص کشور ها نیز صدق می‌کند و حق و حقوق شهروند های کشور ها بایکدیگر نیز تحت عنوان حقوق بین الملل قرار می‌گیرد. برای پیگیری این حق و حقوق باید از طریق بهترین وکیل حقوقی که دارای تجربه های بین المللی می‌باشد، اقدام کنید. در شاخه اصلی بین الملل، به دو صورت عمومی و خصوصی تقسیم می‌شوند.

“سازمان های جهانی منظور سازمان الملل و یا سازمان فائو(سازمان خوار و بار جهانی) می‌باشد.”

برای شناخت بیشتر سازمان فائو، می‌توانید به ویکی‌پدیا و یا سایت رسمی سازمان فائو مراجعه کنید.

حقوق بین الملل خصوصی به حقوقی که مابین شهروندان و یا اشخاص کشور ها نسبت به هم می‌باشد. به عنوان مثال: اگر یک شهروند انگلیسی از یک شهروند آلمانی، مطالباتی داشته باشد، بررسی این موضوع در قالب حقوق بین الملل خصوصی و در سازمان های بین المللی بررسی، و طبق قوانین موجود حکم صادر می‌شود.

 

جهت دریافت مشاوره حقوقی از بهترین وکیل حقوقی در تهران، می‌توانید با گروه حقوقی پرشیا در تماس باشید: 

 تلفن : 26852793-021   /   همراه : 09121406834 آتش پیکر

 

مشاوره حقوقی در حقوق دریایی

از قوانین و حق و حقوق های عمومی بین الملی می‌توان به حقوق دریایی اشاره کرد. حقوق دریایی از حقوقی هستند که در سازمان های بین المللی برای همه ی کشور ها به صورت کلی و جامع وضع می‌شود. دلیل آن این است که دریاها به صورت مشترک بوده و حق استفاده برای همه یکسان است لذا باید یکسری قوانین وجود داشته باشد تا محدوده حق و حقوق کشور هارا معین کند.

برای آشنا شدن با حقوق دریایی، محدوده این حدود و جزئیات وضع شده برای این حقوق، می‌توانید به صفحه وکیل حقوق دریایی مراجعه کنید.

 

مشاوره حقوقی در تنظیم قرار داد

از مهم ترین مواردی که پبش از عقد قرارداد باید انجام شود بررسی قرار داد توسط وکیل حقوقی می‌باشد. وکیل حقوقی از تمامی نکات قانونی تنظیم قرارداد آگاه می‌باشد و از ایجاد هرگونه ابهام و مشکل در قرار داد جلوگیری می‌کند.

از نظر قانون قرارداد ها باید ویژگی های مشخص شده ای داشته باشند؛ نبود وکیل و رعایت نکردن این نکات باعث بوجود آمدن مشکلاتی می‌شود که شاید از نظر افراد موردی نداشته باشند ولی از نظر قانون دارای ایراد می‌باشند و برطرف نکردن آن ها باعث بوجود آمدن مشکلات میان طرفین و تعهداتی که در متن قرارداد می‌دهند شود.

برای آشنایی با نکات مهم تنظیم قرارداد، که باید توسط افراد و وکیل حقوقی بررسی شوند، به صفحه تنظیم قرارداد مراجعه کنید.

 

مشاوره حقوقی دعاوی بانکی

مشاوره حقوقی دعاوی بانكی عموما به محض استفاده از الفاظ داد و ستد به صورت ناخود آگاه معطوف به شكل یا كلمه پول میشویم.به درستی پول عنصر اصلی مبادلات تجاری تلقی شده و با وجود آن امور مرتبط با دادو ستد نیز تسهیل گردیده است. امروزه به دلیل وجود فضای امن در بانكها اكثر دریافتها و پرداختها ،و مبادلات پولی و ارزی به بانكها سپرده شده است.

بهترین مشاوره حقوقی دعاوی بانکی در این میان با توجه به انبوه حجم مبادلات پولی، كه اغلب یك طرف آن مبادلات را نیزاشخاص غیر دولتی تشكیل میدهند،به دلیل ناآشنایی با مصوبات قانونی و آیین نامه های بانك مركزی و سایر شرایط قراردادی، بعضا دچار مشكل گردیده واختلافاتی تحت عنوان كلی وکیل دعاوی بانكی آشكار میشود ایضا به دلیل نا آشنایی با حقوق خود ،ناگزیر از پرداختن غرامت هایی بعضا سنگین می شوند كه یقینا یكی از علل رشد قارچ گونه بانكها و ثروتمندی روز افزون آنها، عدم رعایت حقوق مشتری از دیدگاه كلی میباشد .

از طرفی حتی برخی از بانكها علیرغم وجود ضوابط بانكی با درج شروطی برخلاف آن ضوابط عملا بر خلاف قوانین در انعقاد قراردادهای خود كوشیده و از دیدگاه بهترین مشاوره حقوقی دعاوی بانکی وكلای آشنا به شروط باطله قراردادی ، امكان مطالبه حق از طریق اقامه وکیل دعاوی بانكی امكانپذیر میگردد.

حال برای آنكه با عناوین مشاوره حقوقی دعاوی بانکی آشنا بشوید لازم دانستیم كه به تعدادی از آن عناوین اشاره نماییم كه عبارتند از: وصول مطالبات معوق،دعاوی اعتبارات اسنادی،دعاوی مربوط به املاك در رهن بانكها،زیاده خواهی بانكها بر خلاف شرایط قراردادی و مصوبه وامها، ضمانت نامه های بهترین مشاوره حقوقی دعاوی بانکی،درج شروط خلاف قوانین در قراردادهای بانكی ، جرایم پولشویی و عدم رعایت وصف امانتداری بانكها وبسیاری از موارد دیگر كه در همین راستا بدیهی است جهت احقاق حق به فراخور حال هر یك از دعاوی فوق نیازمند به بررسی كامل پرونده میباشیم

و یقینا با توجه به دانش و تخصص موجود و سوابق شركت در بهترین مشاوره حقوقی دعاوی بانکی امید بر رفع مصائب ضمن طرح وکیل دعاوی بانكی مرتبط با موضوع خواهیم بود.

 

بهترین وکیل حقوقی در نیاوران

در این مطلب با جرایم حقوقی و تفاوت های آن با جرایم کیفری به صورت کامل آشنا شدید؛ اخذ وکیل حقوقی برای موارد ذکر شده و یا دیگر پرونده های حقوقی دارای اهمیت بالایی می‌باشد چرا که در بعضی از پرونده ها مانند قرارداد های بین المللی و یا داخلی به دلیل درگیر بودن بخش زیادی از منابع، اموال، دارایی و یا وجوه نقد، باعث شود که انگیزه مجرمین برای سوء استفاده افزایش بیابد و افراد در روند قرارداد و یا در زمان ادای عهد طرف مقابل متضرر شوند.

برای اخذ خدمات حقوقی از بهترین وکیل حقوقی در نیاوران و شمال تهران می‌توانید با وکلای گروه حقوقی پرشیا از طریق صفحه تماس با ما و یا صفحه مشاوره حقوقی آنلاین در ارتباط باشید؛ تا بتوانید پاسخ سوالات خود را به صورت کامل دریافت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

09121406834

10دقیقه مشاوره حقوقی رایگان!