Search
Close this search box.
وکیل تنظیم قرارداد گروه حقوقی پرشیا

تنظیم قرارداد

امتیاز دهید post
آنچه در این مطلب می‌خوانید

مشاوره حقوقی در خصوص تنظیم قرارداد های حقوقی وکیل تنظیم قرارداد یکی از عناوینی است که یک وکیل حقوقی باید به آن تسلط کامل داشته باشد. از گذشته تا کنون یکی از عمده مشکلات رایج بین مردم سراسر جهان عدم اجرای تعهدات مابین طرفین بوده. زمانی انسان ها تعهدات خود را به صورت شفاهی بیان می‌کردند اما بعد از رسیدن به خواسته خود از انجام آن تعهداتی که قولش را داده بودند سرباز می‌زدند.

در این هنگام طرفی که حقش ضایع شده بود باید برای دستیابی به حق خود در محکمه شکایت خود را اعلام می‌کرد و برای شکایت باید مدرکی را به محاکم ارائه می‌کرد، اما با توجه به شفاهی بودن صحبت های طرفین در بسیاری از موارد به حق خود نمی‌رسید. در این شرایط بود که مردم برای اجرای عدالت تعهدات پیمان خود را به شکل قرارداد نوشتند تا در صورت نیاز بتوانند از آن به عنوان مدرک جهت دستیابی به حق و حقوق خود استفاده کنند. در ادامه این مطلب از گروه حقوقی پرشیا به توضیح قرارداد و انواع آن و نحوه تنظیم قرارداد پرداخته‌ایم.

 

همینطور اگر شما در این زمینه نیاز به مشاوره حقوقی توسط وکیل تنظیم قرارداد یا همان وکیل حقوقی داشته باشید می‌توانید با گروه حقوقی پرشیا به شماره های ( تلفن : 26852793-021 / همراه : 09122714725 ) در تماس باشید.

 

نکات مهم در خصوص تنظیم قرارداد از زبان وکیل حقوقی

 

قرارداد چیست؟ توضیح قرارداد از زبان وکیل تنظیم قرارداد

بر اساس توضیحات قانون، قرارداد یک تعهد میان دو یا چند نفر می‌باشد.

ماده 183 قانون مدنی:

عقد عبارت است از اینکه یک یا چند نفر در مقابل یک یا چند نفر دیگر تعهد بر امری نمایند و مورد قبول آنها باشد.

همانطور که قبل‌تر اشاره کردیم‌ایم، قرارداد برگه‌ای جهت اجرای تعهدات طرفین در یک پیمان به صورت کتبی است. بعد از تنظیم قرارداد حتما طرفین باید به دقت آن را مطالعه کرده و بعد امضا کنند، در غیر این صورت امضا کردن آن می‌تواند به ایجاد ضرر های بسیار بینجامد زیرا طرفین یک پیمان پس از امضای قراداد موظف هستند به تمام بند ها و جزئیات آن به طور کامل عمل کنند. یکی از علل ایجاد مشکلات فراوان در حوزه های مختلف عدم وجود قرارداد به صورت کتبی می‌باشد. به همین علت توصیه می‌شود تمامی قرارداد ها را به صورت کتبی نوشته و امضای طرفین را در آن لحاظ کنید.

 

از طرف دیگر همانطور که داشتن قرارداد به سود طرفین می‌باشد در مواردی داشتن قرارداد نادرست باعث ضربه به یکی از طرفین می‌شود. اگر قرارداد از نظر حقوقی به صورت استاندارد تنظیم نشده باشد می‌تواند باعث ایجاد یک راه کلاهبرداری برای طرف مقابل شود. به همین دلیل نحوه تنظیم قرارداد بسیار مهم است و می‌تواند سرنوشت شما را به صورت کامل تغییر دهد.

 

مطلب پیشنهادی: پیشنهاد می‌کنیم حتما مطلب وکیل اخذ سند را نیز مطالعه بفرمائید.

 

بخش های مختلف قرارداد

تنظیم قرارداد دارای بخش های مختلفی است که به شرح ذیل می باشد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد:

۱- عنوان قرارداد
۲- طرفین قرارداد
۳- موضوع قرارداد
۴- شروط ضمن عقد
۵- خسارات ناشی از عدم انجام قرارداد
۶- حل اختلاف ناشی از قرارداد
۷- خاتمه قرارداد

 

انواع قرارداد

قرارداد ها انواع مختلفی دارند که هرکدام هم نکات و اصول جداگانه ای دارند. از مهم ترین نوع قرارداد ها می‌توان به: قرارداد استخدام، قرارداد مشارکت در ساخت، قرارداد مشارکت مدنی، قرارداد خرید و فروش، قرارداد شراکت و… اشاره کرد. در اکثر اوقات با توجه به وجود شرایط مختلف مابین طرفین یک تعهد، قرارداد باید متناسب با نیاز همان شرایط تنظیم شود. به همین علت است که نمی‌توان برای تنظیم قرارداد کاری و یا قرارداد شراکت و… از نمونه قرارداد های آماده بدون هیچ تغییری استفاده کرد.

لازم به ذکر است که تمامی بند های قرارداد باید با توجه به شرایط طرفین و قانون حاکم تنظیم شود تا در صورت نیاز بتوان از آن استفاده کرد. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود برای تنظیم قرارداد تخصصی و حرفه ای از یک وکیل حقوق خوب کمک بگیرید. اما با این حال بعضی از اصول کلی به صورت عمومی برای تنظیم قرارداد ها وجود دارد که در ادامه به توضیح هر کدام به صورت جدا پرداخته‌ایم که رعایت هرکدام از آنها به تنهایی می‌تواند از ایجاد خسارت های بسیار جلوگیری کند.

 

انواع قرارداد کاری

قرارداد کاری مابین چند نفر به امضا می‌رسد و این قرارداد می‌تواند به صورت تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت برای ساخت و یا خرید محصول یا محصولات خاصی باشد علت تنظیم قرارداد برای ثبت دقیق جزئیات و سهم الشرکه هریک از شرکا می‌باشد. از آنجایی که در قرارداد های کاری، تمامی شرکا در سود و زیان شریک هستند لذا باید مواردی که باعث می‌شود تمامی حق و حقوق افراد در زمان تنظیم قراردادکاری مشخص شود در متن قرارداد ذکر شود.

غالبا قراردادهای کاری به صورتی وضع می‌شوند که هریک از افراد مکمل دیگری هستند به عنوان مثال: ممکن است آورده یک طرف از قرارداد سرمایه باشد و طرف مقابل اجرائیات امر باشد و یا هردو طرف قرارداد سرمایه آورده و اقدام به خرید و یا پیش خرید جنس و محصولی که دارای ارزش بالای است، کنند.

قرارداد کاری باعث کاهش ریسک و ضرر های بسیار به یک نفر می‌باشد؛ با توجه به این تفاسیر پیش از اقدام به تنظیم قرارداد باید از طریق وکیل تنظیم قرارداد کاری بین دو یا چند نفر، تمامی موارد، جزئیات و آورده ها توسط افراد بررسی و در بند های قرارداد ذکر شوند تا متناسب با آورده هایی که دارند میزان سود و زیان آن تعیین شود و با توافق طرفین همراه با امضای وکیل پایه یک دادگستری به صورت رسمی در مراکز ثبت اسناد، ثبت شود.

 

نکات مهم قرارداد از نظر وکیل تنظیم قرارداد

هنگام تنظیم قرارداد باید به نکات مختلفی توجه کرد. معمولا قرارداد در زمانی تنظیم می شود که روابط طرفین به صورت مصالحه آمیز بوده و طرفین اشتیاق به انعقاد قرارداد دارند به همین علت ممکن است طرفین دقت کافی را در هنگام نوشتن قرارداد نداشته باشند. همین امر موجبات ورود خسارات بعضا جبران ناپذیری را فراهم می‌کند، پس می بایست در زمان تنظیم کردن قرارداد حقوقی تمامی مشکلاتی که ممکن است در آینده آشکار گردد در نظر گرفته شود و به طور روشن در قرارداد ذکر و ضمانت اجرای آن نیز با توجه به قوانین مشخص گردد.

برای تنظیم یک قرارداد نیاز به شناخت و آگاهی از قوانین و نحوه نوشتن قرارداد بسیار حیاتی است. بسیاری از مشکلاتی که برای اشخاص پیش می آید به دلیل تنظیم قرارداد های اشتباه یا فاقد ضمانت اجرا و یا قرارداد هایی است که دارای ضمانت اجرا است ولی ضمانت های در نظر گرفته از لحاظ قانونی قابل اعمال نیست. در ادامه نکات حقوقی تنظیم قرارداد را توضیح داده‌ایم:

1.نسخه های قراداد باید به تعداد طرفین بوده و همه نسخه ها به امضای طرفین قرارداد برسد.

2.اگر در قراردادی قلم خوردگی باشد، علت و اصلاحیه آن باید قید شده و به امضاء طرفین برسد.

3.پیشنهاد می‌شود که شهود، قرارداد را امضا نمایند.

4.در صورتی که قراردادی توسط نماینده یکی از طرفین منعقد شود باید سمت او ذکر شده و امضای او از طرف شخص اصیل باشد.

5.موردی بعدی که وکلا به آن توجه می‌کنند و در قرارداد ها آن را  لحاظ می‌کنند، شرط داوری است. در شرط داوری طرفین توافق می‌کنند که در صورت ایجاد هرگونه اختلافی برای داوری به شخصی با توافق یکدیگر مراجعه کنند.

 

مطلب پیشنهادی: پیشنهاد می‌کنیم حتما مطلب اظهارنامه چیست؟ را نیز مطالعه بفرمائید.

 

تنظیم قرارداد توسط بهترین وکیل تنظیم قرارداد

وکیل متخصص تنظیم قرارداد در تهران

امروزه تنظیم قراردادهای داخلی و بین المللی در روابط متخلف کاربرد دارد و تقریبا بدون قرارداد کاری از پیش نمی‌رود. پیچیدگی روابط بین اشخاص (حقوقی و حقیقی) باعث ایجاد انواع مختلف قرارداد ها در دسته های مختلف حقوقی شده است و این امر در کل دنیا چه قرارداد های داخلی و چه قرارداد های بین ‌المللی صدق می‌کند. از قرارداد های بین المللی که توسط وکیل حقوقی تحت عنوان وکیل تنظیم قرارداد و یا وکیل داوری برای برطرف کردن مشکلات بین المللی اقدام به طرح دادخواست و یا داوری میان طرفین می‌شود حقوق دریایی می‌باشد.

وکیل داوری علاوه بر داوری میان طرفین متعهد قرارداد، می‌تواند برای احقاق حق و طرح شکایت برای رسیدگی پرونده های بین المللی، تحت دادخواست ابطال رای داوری به مراجع قانونی و دادگاه های بین المللی اقدام کند.

زمانی که تعداد روش های عقد قرارداد بالا می‌رود به همان میزان هم قوانین جهت اجرای هرچه بهتر عدالت بیشتر خواهند شد. به همین علت افراد در سطوح مختلف ارتباطات نیازمند وکلا جهت مشاوره تنظیم قرارداد شده‌اند.

 

برای دریافت مشاوره در خصوص انعقاد قراردادهای بین المللی در خصوص کشتیرانی و حقوق دریایی می‌توانید به صفحه حقوق دریایی مراجعه کنید.

 

اهمیت استفاده از وکیل تنظیم قرارداد

همانطور که پیش‌‌تر نیز اشاره کرده‌ایم، اصول تنظیم قرارداد یک امر پیچیده با نکات بسیار می‌باشد که رعایت نکردن هر کدام از آنها می‌تواند به ایجاد ضرر های فراوان منتهی شود. در حال حاضر اکثر دعاوی حقوقی قراردادها به علت عدم برخورداری از دانش حقوقی کافی طرفین قرارداد رخ می‌دهد. به همین دلیل تمام قانون‌گذاران توصیه می‌کنند که پیش از عقد قرارداد حتما نکات حقوقی آن را توسط یک وکیل متخصص تنظیم قرارداد مورد بررسی قرار دهید و همینطور از وکیل برای تنظیم قرارداد های مختلف خود کمک بگیرید.

در این راستا گروه حقوقی پرشیا آماده ارائه خدمات مشاوره از وکیل تنظیم قرارداد در شمال تهران می‌باشد. شما می‌توانید با توجه به شرایط خود از طریق سه روش: تماس تلفنی (تماس تصویری و تماس صوتی)، چت آنلاین و همینطور مراجعه حضوری به دفتر وکالت شمال تهران گروه حقوقی پرشیا با وکلای حقوقی گروه حقوقی پرشیا در ارتباط باشید.

 

هزینه تنظیم قرارداد توسط وکیل

همانطور که احتمالا آگاه هستید نوشتن قرارداد یک موضوع پیچیده است که در هر موقعیتی شرایط خاص خود را دارد. به همین علت در جهت اجرای هرچه بهتر عدالت قیمت گذاری خدمات وکیل برای تنظیم قرارداد، باید پس از بررسی موضوع و شرایط همان قرارداد انجام شود. لذا در صورت نیاز به خدمات مشاوره حقوقی در خصوص تنظیم و ابطال قرارداد و یا اخذ خدمات وکیل تنظیم و یا ابطال قرارداد می‌توانید از طریق راه های ارتباطی گروه حقوقی پرشیا با بهترین وکیل تنظیم قرارداد در ارتباط باشید.

 

جهت دریافت مشاوره حقوقی وکیل تنظیم قرارداد در تهران می‌توانید با گروه حقوقی پرشیا به شماره های ( تلفن : 26852793-021 / همراه : 09122714725 ) در تماس باشید.

 

وکیل تنظیم قرارداد

وکیل پایه یک دادگستری که در حوزه حقوقی وکالت تحت عنوان وکیل تنظیم قراردادهای حقوقی ، قرارداد ها را بررسی می‌کند و یا با توجه به درخواست طرفین متن قرارداد کاری را طرح می‌کند، می‌تواند به صورت مستقیم و غیر مستقیم ناظر بر روند امضای قرارداد کاری مابین چند نفر باشد و یا در صورت نیاز موکلین خود اقدام به طرح شکایت و دادخواست مبنی بر بررسی قرارداد انجام شده توسط دادگاه کند.
اگر در روند انجام قرارداد کاری که ثبت شده مشکلی بوجود بیاید و یا طرفین اقدام به عهد شکنی و یا جرایمی مانند کلاهبرداری کنند وکیل حقوقی اقدام به پیگیری پرونده برای دریافت خسارت از دیگر طرف قرارداد کرده و در مرحله بعد اقدام به ابطال قرارداد می‌کند؛ از پیچیده ترین ترین قرارداد هایی که مشکلات آن ها زمانبر و نیازمند تجربه زیادی می‌باشد قراردادهای بین المللی می‌باشد که این نوع مشکلات و یا تنظیم آن ها توسط وکیل قراردادهای بین المللی  انجام می‌شود.

علت پیچیدگی این قراردادهای کاری بین المللی این است که این قرارداد ها با افراد خارجی منعقد شده و اختلاف فرهنگ، تفاوت زبان، عدم شناخت کافی، متفاوت بودن مراجع پیگیری بین المللی و…. باعث می‌شود در صورت اشتباه در تنظیم قرارداد، زیان های بسیاری به طرفین قرارداد وارد شود و با توجه به متفاوت بودن شیوه پیگیری مراجع قانونی و یا در دسترس نبودن طرفین قرارداد، پیگیری این امر زمانبر و با احتمال موفقیت کمتری همراه شود.

لذا پیش از اقدام به تنظیم قرارداد کاری بین المللی، حتما از طریق وکیل حقوقی شرایط را بررسی کرده تا از نظر قوانین بین المللی مشکلاتی در قرارداد وجود نداشته باشد؛ برای دریافت مشاوره جهت تنظیم قراردادهای بین المللی می‌توانید از طریق وکلای گروه حقوقی پرشیا که در دفتر وکالت شمال تهران ارائه خدمات حقوقی می‌کنند از طریق صفحه مشاوره حقوقی آنلاین در ارتباط باشید.

11 پاسخ

  1. سلام
    وجود وکیل تنظیم قرارداد بر سر معامله ضروری است یا افراد برای راحتی کار با وکیل خود اقدام به معامله می‌کنند؟

    1. سلام خدمت شما
      وجود وکیل در زمان تنظیم قرارداد اجباری نیست
      وجود وکیل به عنوان نماینده شما و یا حتی داور مابین طرفین، باعث افزایش اعتبار معامله و نزدیک شدن شرایط طرفین و بند های قرارداد به قوانین وضع شده و عدالت مابین طرفین می‌باشد.

  2. سلام اگر من یکنفر رو بعنوان وکیل و نماینده سر معامله ببرم و در انتها هم من امضا کنم و وکیلم امضا کنه
    اگر در مراحل بعد من با وکیل قطع ارتباط و وکالت رو به هر دلیلی فسخ کنم و با یک فرد دیگری فعالیت کنم آیا وکیل اول میتونه با توجه به امضایی که در معامله من انجام داده برای من دردسر درست کنه و یا آیا اون امضا همچنان ارزش داره؟

    1. با سلام خدمت شما
      در مرحله اول تمامی جزئیات و محدوده اختیارات وکیل در متن وکالت نامه ذکر می‌شود در مرحله بعد حتی اگر با وکیل قطع همکاری انجام دهید از آنجایی که فرد وکیل دارایی اعتبار و تاییده قانونی می‌باشد نمی تواند در خصوص مهر تاییدی که پیش از قطع همکاری با موکل خود امضا کرده است تخطی کند.
      قابل ذکر است که وکیل تحت عنوان نماینده شما امضا کرده است این بدین معنی است که طرف اصلی قرارداد و یا معامله خود شما هستید

  3. سلام
    اگر در زمان تنظیم قرارداد جرم کیفری انجام بشه باز باید توسط وکیل حقوقی پیگیری کنم؟

    1. اگر هرگونه جرمی مربوط به قرارداد و مفاد ذکر شده در متن آن باشد انجام شود و یا عهد شکنی و کلاهبرداری طرف مقابل باشد از طریق وکیل حقوقی پیگیری می‌شود.
      اگر در زمان تنظیم قرارداد و یا انجام معامله درگیری فیزیکی و جرم کیفری رخ دهد از طریق دادگاه کیفری و وکیل کیفری پیگیری می‌شود.

  4. وکیل تنظیم قرارداد پرونده هایی که خودش قراردادش رو نوشته رو قبول میکنه؟

    1. سلام اگر قرارداد در خصوص ملک باشد مهر و امضای دفاتر املاک و مسکن بر روی قول نامه خانه و یا بنگاه های خرید و فروش ماشین دارای اعتبار قانونی می‌باشند
      ولی اگر قرارداد با شخص حقیقی منعقد می‌شود باید علاوه بر امضای شاهدین و یا نمایندگان طرفین، در دفاتر ثبتی نیز ثبت شوند تا اعتباز قانونی امضا و قرارداد آفزایش یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

09121406834

10دقیقه مشاوره حقوقی رایگان!