Search
Close this search box.
شکواییه جرایم سایبری

شکواییه جرایم سایبری

3.8/5 - (5 امتیاز)
آنچه در این مطلب می‌خوانید

شکواییه جرایم سایبری، امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و فضای مجازی، جرایم اینترنتی نیز افزایش پیدا می‌کنند؛ لذا باید تا حد قابل قبولی در مورد این چنین مسائل اطلاعات کافی داشته باشیم؛ تا درگیر جرایم سایبری و جرایم رایانه ای نشویم.

در خصوص این چنین جرایم حتما باید با وکیل جرایم سایبری مشورت کنید؛ تا با بررسی جزئیات و شرایط جرم، بتوانید یک دادخواست مناسب تحت عنوان شکواییه جرایم سایبری  به مراجع مربوطه جهت رسیدگی به مشکل ارائه دهید.

برای دریافت مشاوره در خصوص کلاهبرداری اینترنتی، شکواییه جرایم رایانه ای و شکواییه جرایم فضای مجازی می توانید با وکلای ما در دفتر وکالت گروه حقوقی پرشیا در ارتباط باشید.

 

پیشنهاد میکنیم مطلب جرم استفاده از فیلترشکن را نیز مطالعه کنید.

 

شکواییه جرایم رایانه ای

روزانه پرونده های بسیاری در زمینه های تخلفات فضای مجازی مطرح می‌شود و این جرایم به صورت شکواییه جرایم رایانه ای به دادسرا و پلیس فتا ارائه می‌شوند. جرایمی که مربوط به فضای مجازی می­‌باشند، بسیار وسیع و گسترده هستند و دلیل آن پیشرفت سریع و پیچیده شدن تکنولوژی و به طبع آن فضای مجازی می‌باشد. نمونه تخلافات اینترنتی از کلاهبرداری اینترنتی گرفته تا سرقت و جعل اینترنتی در فضای مجازی قابل تحقق هستند.

اولین و مهم ترین کاری که در مقابله با این جرم می‌توانید انجام دهید؛ این است که از اطلاعات شخصی و هویتی اعم از اطلاعات بانکی و اطلاعات فردی خود به خوبی مراقبت کنید تا بزه دیده این جرم نشوید. چرا که رسیدگی به این جرایم و پرونده های مربوط به شکایت سایبری بسیار سخت و پیچیده هستند.

جهت دریافت مشاوره شکواییه جرایم سایبری با وکیل جرایم رایانه ای، می‌توانید با گروه حقوقی پرشیا در تماس باشید: تلفن : 26852793-021   /   همراه : 09122714725 آتش پیکر

نمونه شکواییه جرایم اینترنتی

امروزه با وجود تمامی پیشرفت هایی که در زمینه تکنولوژی و پیچیده شدن فضای مجازی صورت می‌گیرد، به همان نسبت باید آگاهی و شناخت ما به فضای اینترنت افزایش پیدا کند؛ تا مبادا به علت نداشتن شناخت کافی، مورد سوء استفاده افراد کلاهبردار نشویم. برای شناخت روش های کلاهبرداری اینترنتی می‌توانید به صفحه بهترین وکیل کلاهبرداری مراجعه کنید.

در ابتدا سعی کنید شناخت خود را درخصوص این نوع مشکلات افزایش بدهید؛ تا مورد سوء استفاده افراد کلاهبردار قرار نگیرید. اگر به هر دلیلی در مسائل جرایم اینترنتی و سایبری درگیر شدید باید سریعا به وکیل متخصص جرایم اینترنتی مراجعه کنید تا هرچه سریع تر با طرح شکواییه جرایم اینترنتی و یا به طور کلی در قالب شکواییه جرایم سایبری به دادسرا و یا پلیس فتا، برای جلوگیری از وارد شدن ضرر و زیان بیشتر و برخورد با مجرمین اقدام شود.

نمونه شکواییه جرایم سایبری که در ادامه با آن آشنا می‌شوید؛ نمونه متن شکواییه هستند که توسط وکیل جرایم رایانه ای وضع می‌شوند؛ که البته با توجه به موضوع و نوع جرایم این متن متفاوت خواهد بود.

 

شکواییه کلاهبرداری رایانه ای 

نام و نشانی شاکی:

نام و نشانی مشتکی عنه: سایت www…..

موضوع شکایت: کلاهبرداری اینترنتی

دلایل: رسید اینترنتی پرداخت وجه – تصویر وبسایت مربوطه- استعلام

ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۱ تهران( دادسرای جرایم رایانه ای)

با سلام

احتراما؛ به استحضار می رساند:

موکل این جانب در تاریخ ۲/۱/۹۸ اقدام به خرید اینترنتی یک دستگاه موبایل سامسونگ به مبلغ ده میلیون تومان از سایت …. نموده است. با توجه به اینکه تصویر ای نماد در پایین صفحه قرار داشته اعتماد کرده و نیمی از وجه را اینترنتی پرداخت کرده است.

با گذشت چند روز و پیگیری های مکرر متوجه می گردد خبری از تحویل کالا نیست و سایت مزبور کلاهبردار بوده و تصویر ای نماد پایین صفحه نیز تقلبی است. متاسفانه موکل نمی دانسته تصویر ای نماد اصل در سایت های فروشگاه های اینترنتی قابل کلیک شدن هستند و اطلاعات جزیی بیشتری را در اختیار مشتریان قرار می دهند.

با بررسی های بعدی مشخص شد درگاه استفاده شده جعلی نبوده است. بنابراین خواهشمند است با استعلام صاحب درگاه و کارت دریافت کننده وجه و هم چنین دارنده نام دامنه و  سرور مشخص شوند و  مطابق ماده ۱۳ قانون جرایم رایانه ای قرار مجرمیت کلاهبردار صادر گردد.

با تشکر

 

شکواییه تهدید به انتشار عکس خصوصی 

یکی از نمونه شکواییه جرایم سایبری که متاسفانه به شدت افزایش پیدا کرده، در خصوص انتشار پیام، عکس و ویدئو در فضای مجازی می‌باشد که در دادسرا ها با عنوان هایی چون سوء استفاده مجرم از اعتماد افراد، تهدید، هک و… مطرح می‌شود که در قالب شکواییه جرایم اینترنتی با کمک گرفتن از وکیل جرایم سایبری، برای رسیدگی به مراحل قانونی دادخواست استفاده می‌شود.

متن زیر نمونه دادخواستی است که تحت عنوان نمونه شکواییه جرایم رایانه ای به دادسرا ارائه می‌شود.

ریاست محترم دادسرای جرایم رایانه ای تهران

با سلام

بدین وسیله این جانب ……  به نشانی : …… با ضمیمه کردن تصویر پیام های تلگرامی آقای …… با شماره ناشناس – که آدرسش برای بنده مجهول است-  اعلام می دارد از ایشان شکایت دارم.

لازم به ذکر است آقای … از طریق هک کردن حساب کاربری من در اینستاگرام که کاملا خصوصی بوده و فقط خانواده ام امکان دسترسی داشته اند تصاویر خصوصی و خانوادگی ام را ذخیره کرده و مرا تهدید به انتشار عمومی این عکس ها در فضای مجازی در ازای درخواست های غیر اخلاقی اش نموده است.

خواهشمند است جهت حفظ آبروی بنده در اسرع وقت ایشان را جلب و قرار مجرمیت شان را صادر نمایید.

با تشکر

به موجب ماده ۱۸ قانون جرایم رایانه ای جهت نشر اکاذیب و ماده ۶۹۷ قانون تعزیرات ۱۳۷۵ جهت افترا نسبت به موکل را استدعا دارم.

 

جهت دریافت مشاوره شکواییه جرایم سایبری با وکیل جرایم رایانه ای، می‌توانید با گروه حقوقی پرشیا در تماس باشید: تلفن : 26852793-021   /   همراه : 09122714725 آتش پیکر

 

جرایم سایبری در فروشگاه های اینترنتی

 

شکواییه نقض حقوق مصرف کننده در فروشگاه های اینترنتی

با سلام

احتراما معروض می گردد که سایت … به نشانی:… بدون اخذ اذن و اجازه و یا انعقاد قرار دادی با شرکت موکل اقدام به فروش محصولات تولیدی آن شرکت می نماید.

متاسفانه مشتکی عنه بدون توجه به ضوابط و شرایط فنی اعلام شده از سوی کارخانه تولید کننده که در زمان فروش باید به خریدار اعلام گردد و در دفترچه های راهنما نیز صراحتا قید شده اعلام نموده برخی از تولیدات شرکت موکل احتیاجی به دودکش ندارند.

از آنجا که این محصولات از گاز به عنوان سوخت بهره می برند و استفاده ناصحیح از آنها ممکن است منجر به آسیب جانی برای افراد گردد و این سایت با ارائه و انتشار اطلاعات غلط موجبات نقض حقوق مصرف کننده را مهیا نموده است؛ مراتب شکایت خود را به موجب ماده ۳۳ قانون تجارت الکترونیک از آن شرکت اعلام می دارد و صدور دستور مقتضی را استدعا دارد.

 

شکواییه نشر اکاذیب اینترنتی

ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب جرایم رایانه ای

با سلام و احترام

بدین وسیله به استحضار می رساند:

در تاریخ … موکل این جانب مطلع گردیده است: سایت شرکت ….. به نشانی:…… اقدام به انتشار اطلاعیه ای نموده مبنی بر اینکه فعالیت شرکت موکل به نشانی: … غیر قانونی می باشد.

با توجه به روزنامه رسمی ثبت و تغییرات شرکت موکل، پروانه کسب و نماد اعتماد الکترونیک ارائه شده کاملا واضح و مبرهن است که کلیه فعالیت های موکل قانونی می باشد و محتویات سایت شرکت مشتکی عنه کذب محض و افترا بوده که به قصد اضرار به موکل اقدام به انتشار آن در اینترنت از طریق سایت خود نموده است.

لذا با توجه به ادله ارائه شده، ضمن درخواست حذف محتویات کذب و مجرمانه از سایت مشتکی عنه و انسداد این صفحه تقاضای محکومیت ایشان به اشد مجازات به جهت تعدد جرایم ارتکابی به موجب ماده ۱۸ قانون جرایم رایانه ای جهت نشر اکاذیب و ماده ۶۹۷ قانون تعزیرات ۱۳۷۵ جهت افترا نسبت به موکل را استدعا دارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

09121406834

10دقیقه مشاوره حقوقی رایگان!