جرایم اینترنتی و سایبری
وکیل جرایم رایانه ای بیان میدارد: با توجه به پیشرفت روز افزون تکنولوژی، فضای رایانه و اینترنت بسیار گسترده شده و در کنار این پیشرفت، راه های ارتکاب جرم برای افراد مسلط به این حوزه نیز افزایش یافته است. لذا امروزه با پیشرفت چشم گیر جرایم در فضای مجازی روبه رو هستیم. عموما افراد جامعه به جهت عدم آشنایی کامل با فضای مجازی به راحتی در دام افراد سودجو قرار می گیرند و گاها بزه دیدگان این حوزه ضرر های مالی هنگفتی را متحمل می شوند. لذا مطالبه حقوق از دست رفته و جبران ضرر های وارده، قدم اول بزه دیدگان این حوزه می باشد. با توجه به تخصصی بودن دعاوی در خصوص جرایم رایانه ای توصیه می گردد الزاما از وکیل جرایم رایانه ای مجرب استفاده گردد.
وکیل جرایم رایانه ای میتواند گام به گام در روند پرونده و یا پیش از طرح پرونده با ارائه مشاوره حقوقی به شما عزیزان توضیحات لازم را ارائه و شما را از سلسله قوانین مربوطه آگاه نماید تا شما نیز وفق قوانین و مقررات اقدام نمایید
انواع جرایم کامپیوتری و سایبری
1.جرایم کامپیوتری علیه اشخاص (فرد)
2.جرایم کامپیوتری علیه اموال (جرایم کامپیوتری اقتصادی)
3.جرایم کامپیوتری علیه دولتها و وظایف آنها
جرایم کامپیوتری علیه فرد
فروش و یا ارایه عکسهای نامناسب و عدم در نظر گرفتن شرایط سنی مخاطبین بلاخص نوجوانان و جوانان، اذیت و آزار دیگران، بی حرمتی به مقدسات، باج خواهی از دیگران، کلاهبرداری کامپیوتری که از طریق وارد کردن رمز ها به خودپردازها از کارتهای اعتباری دیگران سوء استفاده میکنند و دهها مورد دیگر همچون سوء استفاده از شبکه تلفن و … به طور کلی این قسم از جرایم رایانه ای شامل آزار و اذیت اینترنتی علیه افراد بوده که با حری مخصوصی افراد ارتباط دارد مثل نژادی، عقیدتی و ….
جرایم کامپیوتری اقتصادی
جرایم اقتصادی که از طریق کامپیوتر انجام می شود مانند تکثیر بدو اجازه از برنامه های کامپیوتری. چون برای تهیه و ساخت یک برنامه کامپیوتری ممکن است هزینه های مالی و زمانی زیادی صرف شده باشد که کپی این برنامه می تواند خسارت زیادی به تهیه کننده ان وارد سازد. یکی دیگر از راههای جرایم رایانه ای علیه اموال می توان به جرایم قاچاق مواد مخدر اشاره نمود چون ضریب اطمینان به این شیوه از روش سنتی بالاتر است و پلیس نیز براحتی نمی تواند پی به این شبکه ها ببرد. بطور اجمالی می توان گفت شامل تبهکاری و خرابکاری های کامپیوتری است.
جرایم کامپیوتری علیه دولتها
می توان در این نوع جرایم به انگیزه های سیاسی اشاره نمود که تهدید به گروگان گیری،جاسوسی کامپیوتری، ترور را نام برد با دسترسی به اطلاعات حفاظت شده انجام شده و تروریستهای اطلاعاتی می توانند با استفاده از کامپیوتر بصورت غیر مجاز وارد سیستمهای امنیتی شوند و اقدام به فعالیت های غیر اخلاقی و غیر انسانی نمایند اینگونه جرایم که با ایجاد نا هماهنگی در سیستمهای مالی و بانکی برای انتقال وجه به حساب مجرمان انجام میگردد در نوع خود بسیار زیانبار است.